Συχνές Ερωτήσεις

Αν δε λυθούν οι απορίες σου εδώ, στείλε μας μήνυμα. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!

Για τους "μελλόνυμφους"

– Πώς λειτουργεί το Wedcake;
Κάνεις δωρεάν εγγραφή δηλώνοντας ορισμένες πληροφορίες για το γάμο σου (περιοχή, ημερομηνία, αρ. καλεσμένων) καθώς και τα είδη /υπηρεσίες γάμου που αναζητάς. Στη συνέχεια λαμβάνεις προσφορές από διαπιστευμένους επαγγελματίες του χώρου για τους οποίους επιλέγεις εσύ αν θέλεις να επικοινωνήσουν μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.
– Θα γνωρίζουν όλοι τα στοιχεία μου και θα δέχομαι συνεχώς τηλεφωνήματα;
Όχι. Για τις προσφορές που λαμβάνεις έχεις τη δυνατότητα να πατήσεις “Απόρριψη” μέσα σε 10 ημέρες από τη στιγμή που θα τις ανοίξεις. Με αυτό τον τρόπο, επαγγελματίες των οποίων οι προσφορές δε σου ταιριάζουν, δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σου.
– Πότε θα αρχίσω να λαμβάνω προσφορές;
Η καταχώρησή σου εμφανίζεται άμεσα στη λίστα με τους γάμους. Έτσι θα αρχίσεις να λαμβάνεις προσφορές σχεδόν άμεσα.
– Πώς απαντάω στις προσφορές;
Επιλέγεις “Ναι, ενδιαφέρομαι” στη σελίδα της προσφοράς. Επιπλέον αν δεν απορρίψεις μια προσφορά μέσα σε 10 ημέρες από τη στιγμή που θα την ανοίξεις, ειδοποιούμε τον επαγγελματία να σε καλέσει για περισσότερες λεπτομέρειες.
– Αν χρειαστεί να αλλάξω τα στοιχεία μου; π.χ τις υπηρεσίες που ενδιαφέρομαι;
Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να στείλεις ένα email στο hello@wedcake.gr και ένα μέλος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να προχωρήσετε με τις αλλαγές.
– Βρήκα αυτό που έψαχνα. Πώς ενημερώνω το Wedcake ότι δε θέλω να λάβω άλλες προσφορές;
Αν δε θέλεις να λάβεις άλλες προσφορές, στείλε ένα απλό email στο hello@wedcake.gr με θέμα Cancel, από το ίδιο email που έχεις κάνει εγγραφή.

Για τον επαγγελματία

– Πώς λειτουργεί το Wedcake;
Κάνοντας εγγραφή έχετε πρόσβαση στη λίστα με τους γάμους (μελλόνυμφους) στους οποίους μπορείτε να στείλετε προσφορές. Αν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον, λαμβάνετε πίσω τα στοιχεία επικοινωνίας του για να έρθετε σε επαφή.
– Τί είναι οι μονάδες;
Μπορείτε να στείλετε απεριόριστες προσφορές. Χρησιμοποιείτε όμως τις διαθέσιμες μονάδες σας για να “ξεκλειδώσετε” τα στοιχεία όσων ενδιαφέρονται για την προσφορά σας.
– Σε τί στοιχεία έχω πρόσβαση;
Αρχικά βλέπετε την ημερομηνία του γάμου, την περιοχή, τον αριθμό καλεσμένων καθώς και τις υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρεται το κάθε ζευγάρι. Αν μετά την προσφορά σας υπάρξει ενδιαφέρον, βλέπετε τα στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου (τηλέφωνο και email).
– Γιατί δεν βλέπω τα στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου αμέσως;
Δίνουμε στους μελλόνυμφους την επιλογή να σας απαντήσουν αν ενδιαφέρονται ή όχι. Με αυτό τον τρόπο επικοινωνείτε μόνο εφόσον έχουν αποφασίσει θετικά ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες γλιτώνοντάς σας πολύτιμο χρόνο.
– Πόσο κοστίζει;
Με τη δωρεάν εγγραφή σας μπορείτε να στείλετε απεριόριστες προσφορές. Επιπλέον αποκτάτε και 20 μονάδες δωρεάν για να “ξεκλειδώσετε” στοιχεία ενδιαφερόμενων. Στη συνέχεια επιλέγετε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα και ανανεώνετε τις μονάδες σας.
– Πώς πληρώνω τις μονάδες που αγοράζω;
Με τραπεζική κατάθεση. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία των μονάδων σας θα βρείτε τα στοιχεία πληρωμής: τράπεζα, IBAN λογαριασμός και τον κωδικό της παραγγελίας που θα πρέπει να εισάγετε ως αιτιολογία κατά την κατάθεση. Επιπλέον θα λάβετε τα στοιχεία και στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
- Είμαι ιδιώτης και δεν έχω εταιρεία. Μπορώ να κάνω εγγραφή στο Wedcake;
Ναι, μπορείς.
– Ολοκλήρωσα την τραπεζική κατάθεση γιατί δεν μου έχουν πιστωθεί ακόμα οι μονάδες;
Μόλις ολοκληρώσετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η πληρωμή. Μόλις πραγματοποιηθεί η επιβεβαίωση οι μονάδες θα πιστωθούν άμεσα στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί από ίδια τράπεζα (Εθνική Τράπεζα), μπορεί να χρειαστούν 2-4 ημέρες από την τράπεζα για να ολοκληρώσει την μεταφορά.
– Υπάρχει κάποια προμήθεια αν κλείσω τη δουλειά;
Όχι. Οποιαδήποτε συμφωνία ή ραντεβού κλείσετε γίνεται εκτός του Wedcake. Εμείς απλά αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε σε επαφή.
– Πόσες προσφορές μπορώ να στείλω;
Απεριόριστες. Αλλά μόνο μία σε κάθε μελλόνυμφο.

 Αν έχεις άλλες απορίες σχετικά με το Wedcake στείλε μας ένα μήνυμα εδώ.